De outline van de bekende Zoover duim.

Zoover, omdat de mening van onze gasten telt!

9 december 2015 by Robert te Lintelo No Comment

Omdat de mening en ervaring van onze gasten over onze chalets tellen staan we sinds iets meer dan een jaar op Zoover. In het begin werden er spontaan recensies geplaatst maar met ingang van dit jaar vragen we actief feedback aan onze gasten, en met succes!


Van alle chalets op de camping hebben wij de meeste beoordelingen en staan we nu op plaats drie!

Omdat alleen de eerste plaats goed genoeg is voor ons hebben we nog een uitdaging. Maar met de hulp van onze gasten gaat dit wel lukken want dankzij hun feedback blijven we verbeteren.

Zo hebben we naar aanleiding van reacties van hen oventjes geplaatst, droogloopmatten bij de deur gelegd en komt er een muggengordijn voor de deur.

Een paar hoogtepunten op Zoover

Op de veranda heb je prachtig uitzicht op de bergen en de gezellige bloembakken maken dat je er meteen welkom voelt.

Veel extra’s voor kleine kinderen (duplo, dvd, kinderstoel, kinderbestek en servies, aankleedkussen). Geweldig! werkelijk aan alles is gedacht!

En als je even tot rust wil komen op de veranda zijn er voldoende boeken aanwezig voor het lees genot.

Gewoonweg erg goed. Omgeving prachtig. Ligging perfect en van alle gemakken voorzien. Dat inclusief fietsen en eindschoonmaak. Wat wil je nog meer op vakantie. Kortom een echte aanrader.

We hebben daar een hele mooie vakantie gehad, mooi en praktisch chalet, compleet ingericht en in de keuken alles aanwezig.

De omgeving is prachtig en heel fijn de fietsen die er zijn. Daar hebben we veel gebruik van gemaakt.

About Author

Tags:

Leave a Comment