Banner pagina nieuws
Champagne vanwege de nieuwe website

Onze nieuwe website live

by Robert te Lintelo

Toch een klein champagnemomentje! Na veel werk is onze nieuwe website live gegaan. We willen nog veel toevoegen en verbeteren, maar een feestmoment moet je natuurlijk pakken.

Begin 2013 hebben we onze chalets in Porlezza gekocht en daar zat ook een website bij. Eigenlijk vanaf dag één waren we niet gelukkig met de layout van de site en de domein naam. Een website met de naam www.vakantiehuislagodilugano.nl is natuurlijk lastig te onthouden. Als je op het schoolplein aan een geïnteresseerde het adres noemde, waren ze het bij de fietsenstalling al weer vergeten.

De eerste periode was vooral gericht op het verbeteren van de chalets, maar al snel liepen we tegen de beperkingen van de oude website aan. De reserveringen vielen tegen, we waren niet te vinden.

Website bouwen

Er moest dus een nieuwe website komen. Zelf werkzaam als ICT-manager en in een vorig leven heb ik nog wel eens een website gebouwd, dus dat kan geen probleem zijn. Maar door de jaren heen is er veel veranderd op dit gebied en bleek het toch een grote klus te worden.

Kortom, na een aantal maanden van veel lezen en leren, teksten schrijven, foto’s maken en aanpassen, logo ontwerpen en heel veel fouten maken is nu de eerste versie van de site live.

Mocht je fouten vinden, vertel het mij. Vind je de site leuk, vertel het vooral een ander.

De aankomende tijd wordt er nog veel informatie toegevoegd, fouten er uitgehaald en de website geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. Daarnaast worden we actiever op Facebook en Twitter. Dus wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden, volg ons dan op Facebook of op Twitter via @LuganomeerChale.

PS, tijdens het bouwen heb ik waardevolle tips gehad van Gerrit Hillebrand van Fairwater en Dennis Sievers van Webiteers. Voor jullie waren het misschien kleine dingen, maar mij heeft het enorm geholpen. Bedankt mannen.

Robert te Lintelo

About Author