Banner pagina nieuws

Nieuws

Op deze pagina willen wij u meenemen met een aantal leuke ervaringen van ons. Verder vinden wij het leuk om hier wetenswaardigheden over Italië, en Porlezza in het bijzonder, te plaatsen.

Zoover, omdat de mening van onze gasten telt!

9 december 2015 by Robert te Lintelo No Comment

Omdat de mening en ervaring van onze gasten over onze chalets tellen zitten we sinds iets meer dan een jaar op Zoover. In het begin werden er spontaan recensies geplaatst maar met ingang van dit jaar vragen we actief feedback aan onze gasten, en met succes!

Lees meer

Italiaanse schatkamer

by Robert te Lintelo

Na terugkomst van vakantie ligt er altijd een flinke stapel kranten klaar om gelezen te worden, altijd leuk om daar de vakantie mee af te ronden. Deze keer stond er een mooie column in over Peck, onze favoriete delicatessenwinkel in Milaan.

Lees meer

Wij zijn Social!

by Robert te Lintelo

Naast deze website zijn we ook elders op het internet te vinden. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld Social Media om onze gasten op de hoogte te houden.

Lees meer

Onze nieuwe website live

by Robert te Lintelo

Toch een klein champagnemomentje! Na veel werk is onze nieuwe website live gegaan. We willen nog veel toevoegen en verbeteren, maar een feestmoment moet je natuurlijk wel pakken.

Lees meer.

Eindschoonmaak zit bij ons bij de prijs in!

by Robert te Lintelo

Je laatste dag in Italie behoort ook een vakantiedag te zijn. Daarom vinden we dat onze gasten op de dag van vertrek niet zelf het chalet moeten schoonmaken. De eindschoonmaak van onze chalets wordt door ons geregeld en betaald.

Lees meer.

WIFI op de camping.

by Robert te Lintelo

Update 2017; De exploitatie van het WiFi netwwerk bleek niet meer rendabel te zijn waardoor de leverancer heeft besloten te stoppen.

Overal is tegenwoordig internet, en ook op vakantie wordt er veel gebruik van gemaakt. Even je mail in de gaten houden of kijken waar je vandaag naar toe kan gaan. Het laatste nieuws uit Nederland en kijken of het weer in Italie echt wel beter is dan thuis.

Lees meer.

Fietsen, nu twee per chalet beschikbaar.

by Robert te Lintelo

Vanaf nu hebben we vier stevige fietsen voor onze chalets. Bij elk chalet zijn er nu twee beschikbaar. Deze fietsen zijn ideaal voor de ritjes naar supermarkt, centrum of restaurant. We hebben de fietsen technisch nagelopen waarna ze op transport naar Italië zijn gegaan.

Lees meer.