Banner pagina nieuws
Eindschoonmaak

Eindschoonmaak zit bij ons bij de prijs in!

by Robert te Lintelo

Onze grootste ergernis op vakantie is dat op de dag van vertrek, naast dat alles moet worden ingepakt, de eindschoonmaak ook gedaan moet worden. Is alles ingepakt en sta je op het punt van vertrekken, moet je nog met poetsdoek, stofzuiger en dweil aan de gang. Ondertussen dralen de kinderen om je heen, ze willen naar het zwembad of het meer, langzamerhand begint het in de ochtend ook nog steeds warmer te worden en loop je ook nog te haasten omdat je vroeg bij de Gotthardtunnel wil zijn. Kortom, je bent al moe en verhit voordat de rit begint. En dan moet je ook nog dat hele stuk naar Nederland rijden.

En wat je eigenlijk het meest irriteert is dat de mensen die de periode er voor in het chalet hebben gezeten eigenlijk niet zo goed hebben schoongemaakt.

Eindschoonmaak, door ons geregeld en betaald

Volgens ons behoort je laatste dag in Italië ook een vakantiedag te zijn. Daarom vinden we dat onze gasten op de dag van vertrek niet zelf het chalet moeten schoonmaken. En is op de dag van aankomst het chalet niet goed schoon, dan zorgen wij dat het opnieuw gedaan wordt. De eindschoonmaak van onze chalets wordt door ons geregeld en betaald.

Bij het huren van een hotelkamer betaal je tenslotte ook niet extra voor de schoonmaak. Niet voor niets is ons motto:

“Gewoon vakantie!”

About Author