Het meer 's avonds

Op de camping

Op slechts 950 kilometer van Utrecht, net over de Zwitserse grens in Italië vindt u 'International Camping'. Direct aan het meer gelegen en omgeven door hoge bergen is dit de ideale locatie om de vakantie door te brengen. Deze mooie en gezellige camping ligt op loopafstand van het pittoreske Porlezza en heeft veel voorzieningen.

Het mooie zwembad van de camping.

Zwembad

Bij aankomst op de camping zie je direct dit mooie grote zwembad. Voorzien van drie glijbanen, kinderbad en whirlpool is dit de ideale plek om te ontspannen en af te koelen. Het zwembad is geopend van eind mei tot begin september.

Heerlijke pizza, op de camping verkrijgbaar.

Restaurant “Il Pinguino”

Dit Italiaanse restaurant, zeer geliefd bij de lokale bevolking, is de ideale plek om een authentieke pizza te eten. Naast pizza’s is er een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Afhalen is ook mogelijk.

De tennisbaan van de camping

Tennisbaan en voetbalveld

Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en voetbalveld. Overdag wordt er een balletje geslagen en ’s avonds komt de jeugd hier samen om te voetballen. Hier is al menig interland gespeeld!

De speeltuin, de plek voor de jongste camping gasten

Speeltuin

Ook aan de jongste gasten is gedacht. In de speeltuin kunnen ze heerlijk spelen op de verschillende toestellen of tegen betaling gebruik maken van de trampoline.

Camping winkel

Camping winkel

Tijdens het hoogseizoen is op de camping dagelijks een klein winkeltje geopend. Naast de verse broodjes en het dagelijkse krantje vindt u hier de basisboodschappen.

410x120

Roxy bar

Deze gezellige strandtent ligt naast het haventje, aan de rand van het meer. Overdag een koffie, broodje of ijsje en ’s avonds een borreltje. Hier vind je het echte vakantiegevoel.

De jachthaven van de camping

Jachthaven

Voor de watersporters is er op de camping een kleine jachthaven met ligplaatsen voor de boot. Ook is er een trailerhelling waar de boot te water gelaten kan worden waarbij de trailers op de grote parkeerplaats van de camping kunnen worden gestald.

Het strand van de camping

Strand

Alleen al voor dit strand zou je elk jaar weer terugkomen. Met een lengte van 500 meter en water dat langzaam dieper wordt is dit de ideale plek voor kinderen. Naast de camping stroomt een riviertje het meer in. Dit is de plek voor kinderen om dammen te bouwen.